Mi az, amin dolgozunk?

A cél, hogy előbb érjen el az igazság a fiatalokhoz, mint a drogdílerek hazugságai. Ismertessük meg a fiatalokkal az igazságot a drogokról. 

Interjú

Egykori fogyasztóként őszintén szólal meg tapasztalatokról, élményekről, gondolkodásmódról és személyes tragédiáról. 

drogprevenció előadás udvar

Támogatás

A drogmegelőzés nem egy lezárt ügy. Tapasztalatunk szerint a hazai fiatalok többsége számára nincs biztosítva hatékony drogmegelőző oktatás. Ezen szeretnénk változtatni. Segíts nekünk, hogy a fiatalok megismerhessék az igazságot a drogokról. 

Rádió interjúk

Ezekben a videókban Németh Gergő drogprevenciós szakember válaszol a Sola Rádióban feltett kérdésekre. Az interjú során végigvettek számos témakört. Miért kezd valaki drogozni? Mi a droghasználat alapja? Átveszik a különböző magyarországi tapasztalatokat a droghasználat, fogyasztás, drogtrendek tekintetében. A beszélgetés kitér a függőségre. Lényeges témaként pedig a megelőzés, a drogprevenció is helyet kap. 

A drogmegelőzés blog

Ezek a cikkek a legkülönbözőbb aktuális vagy általános témákat ölelik fel a drog, kultúra, drogprevenció, függőség vagy éppen motiváció témájában. Nagyobb megértést adnak a különböző drogok hatásaival kapcsolatban. Szülők, pedagógusok, egészségügyi dolgozók vagy éppen rendőrök számára biztosítanak eszközöket a hatékony drogmegelőzéshez. A blog célja első sorban az, hogy éppen azok, akiknek fontos a fiatalok jövője fogódszkodót és ötleteket kapjanak az oktató munkájukban. 

Egy füzet fogja megváltani a világot?

Egy füzet fogja megváltani a világot?

Egy füzet fogja megváltani a világot?Többek között az ilyen történetekért dolgozik a Drogmentes Világért Alapítvány minden munkatársaA Bűncselekmények áldozatainak világnapja alkalmából idén is több városban közel 50 önkéntes ment az utcákra, hogy minél több embert...

“Hálásak vagyunk azért, hogy a mi gyermekeinket, intézményünket is meglátogatták, valamint egy jó hangulatú, rendkívül színes, átfogó előadást tartottak. Nagy szükségünk van az Önök munkájára. Köszönjük.”

– Pedagógus, Alsózsolca

Szívesen tennél a drogmegelőzésért?

Segítsd 1%-oddal a drogmegelőzést!

X