.

Társadalmi célú hirdetések

A drogokról

Mit mondhatnánk a fiataloknak,
amit ne hallottak volna már ezerszer?


A felmérések szerint számos pedahógus hiányolta az olyan hatékony drogfelvilágosító anyagokat, amelyek kifejezetten a fiatalok nyelvén szól hozzájuk. Azt mondták, hogy olyan pontos, naprakész és vizuálisan vonzó anyagokra van szükségük, amelyek felcsigázzák a tanulók érdeklődését, és lekötik a figyelmüket.

Az igazság a drogokról anyagaink pontosan ezért a hasznukra válhat. Ezek az anyagok friss információkat tartalmaznak, átfogóak és könnyen érthetőek a tanulók számára. Hiteles tanulmányokon és felméréseken alapulnak, külsejük és összeállításuk érdekes és vonzó a fiatalok számára. Amikor megtanulják ezeket az anyagokat, a fiatalok nemcsak olyan visszajelzéseket adnak, hogy most már látják, hogy legjobb elkerülni a droghasználatot, hanem azt is tudják, hogy miért kell így tenniük.

REKLÁMSPOTOK >>
antidrug-commercial-marijuana-gateway
"azt mondták...   Hazudtak"
Társadalmi célú TV hirdetések
FÜZETEK >>
igazsag-a-drogokrol-s
Felvilágosító kiadványok
13 illusztrált füzet
DOKUMENTUMFILM >>
truthaboutdrugsdoc intro
Valódi emberek - valódi történetek


Senki – egy tinédzser kiváltképp – nem szereti, ha arról prédikálnak neki, hogy mit tehet, és mit nem. Ezért biztosítjuk azokat a tényeket, amelyek által bárki meghozhatja saját jól informált döntését azzal kapcsolatban, hogy drogmentes marad. Oktatóprogramunk sikerességének egy legfontosabb eleme a tanulók aktív részvétele. Ennek érdekében a fiatalokat arra ösztönözzük, hogy részt vegyenek olyan tevékenységekben, amelyek a drogmentes életet népszerűsítik. Olyan tevékenységekben, amelyek népszerűnek bizonyultak, és amelyekben tanulók és közösségi tagok bármely korosztálya részt vehet.

Néze meg ezeket az anyagokat Ön is! Lapozzon bele a füzetekbe vagy tekinse meg a díjnyertes tásóórsadalmi célú hírdetést, vagy az igaz történeteket a való életből, melyet olyan emberek mondanak el akok túléték a poklot.

Segítsen Ön is, hogy előbb érjük el a fiatalokat mint a drogok!

 

-->

© 2002 - 2015  Magyar Prevenciós Alapítvány. Minden jog fenntartva.  |  impresszum  |  kapcsolat  |  közhasznúsági jelentés