.

Társadalmi célú hirdetések

Azt mondták...JOGOD VAN TUDNI!

Sok minden kering a drogokról a világban – az utcán, az iskolákban, az Interneten és a tévében. Van, ami igaz belőle, van, ami nem.

A drogokkal kapcsolatos adatok nagy részét valójában azoktól halljuk, akik ezeket eladják. Jó útra tért drogdílerek bevallották, hogy képesek voltak bármit mondani másoknak, csak hogy rávegyék őket a drogvásárlásra.
Ne hagyd, hogy átverjenek. Ismerned kell a tényeket, hogy ne válj függővé, és hogy segíteni tudj a barátaidnak távol maradni tőlük.

Előbb-utóbb – ha még nem történt meg – neked vagy valakinek, aki közel hozzád, kábítószert fognak kínálni. Az a döntés, hogy élsz-e vagy sem a felajánlott szerekkel, drasztikusan befolyásolhatja majd az életedet. Bármely drogos megmondhatja, hogy soha nem számított arra, hogy egy szer átvegye az irányítást az élete felett, vagy hogy „csak” fűvel kezdett, és hogy „csak agyon akarták ütni az időt” a barátaival. Azt hitte, hogy ura tud maradni a helyzetnek, és amikor rájött, hogy mégsem képes rá, már túl késő volt.

Jogod van tudni a drogokkal kapcsolatos TÉNYEKET – nem a véleményeket, a vakítást vagy az elrettentő szövegeket. Hogyan tudod megkülönböztetni a tényeket a hazugságoktól? Nos, ezért készítettük ezt az internetes oldalt – neked.

Mit mondanak azok, akik benne voltak? Ők vajon hogy látják?

 

-->

© 2002 - 2015  Magyar Prevenciós Alapítvány. Minden jog fenntartva.  |  impresszum  |  kapcsolat  |  közhasznúsági jelentés