.

Társadalmi célú hirdetések

Kunfalvy Ákos Alapító

Az élet mi vagyunk, akik éljük...

A Földbolygó hátán élő hatmilliárdos népességű társadalom nagy erővel halad az elmúlás felé. Minden tekintetben. A politika hatalmasságainak erőszakkal és mondvacsinált indokokkal kiharcolt háborúi manapság nemcsak nemzeteket törölhetnek el a Föld színéről, hanem az egész Földet. Az erkölcsi értékek rohamos zuhanása, az írástudatlanság és bűnözés, a korrupció, a pénzmanipulációk – aminek nyomán egyszer drága az olaj, egyszer olcsó – egyre magasabbra mutató statisztikákat mutatnak. Az emberek többet költenek gyógyszerekre, mint ételre, lakásra.

És mindennek legalján a legmélyebb üregekben, ahova soha nem süt be a nap, alattomosan meghúzza magát a világ legnagyobb üzlete a drog! A drog a világ legegyszerűbb és legtökéletesebb kontrollálási módja, hogy leromboljuk vele a tudást, az önbecsülést, a józan ítélőképességet. A drog tökéletesen alkalmas erre! Rabszolgasorsra juttat.

Mára már Magyarországon is a 17 év alattiak 30%-a kipróbált valamilyen drogot. Ha ez így folytatódik, akkor pár éven belül nem lesz kit oktatni, nem lesz kit felvilágosítani, nem lesz józanész, nem lesznek erkölcsök, nem lesz tudás és lassan társadalom sem lesz. Drogok jelenlétében nincs tudás, erkölcsök és tisztesség. Nincs élet.

Bár Magyarország lakossága a közvélemény-kutatások szerint azokat találta a legnépszerűbbeknek, akik rendelkeznek a szerénység jellemzőivel, mindennek tudatában nem hallgathatjuk el mi szcientológusok, hogy VAN megoldásunk a drog problémájára. Szerénység ide, szerénység oda, hatalmas bűnt követnénk el saját magunk, a családunk, a lakóközösségünk, a városunk, a Magyar társadalommal szemben, ha elhallgatnánk azt a tényt, hogy rendelkezünk a megoldással!

Persze mi is tudjuk, hogy a világ legnagyobb üzletébe belepiszkítani elég veszélyes, hiszen nem egy hulla fekszik itt-ott azért, mert ártalmára volt azoknak, akik gyerekek halálából és életek tönkretételéből milliárdos hasznokat húznak. Mindemellett a drogkereskedelem együtt jár a bűnözéssel, a prostitúcióval és a fegyverkereskedelemmel is.

Azért mi nem félünk. Nem félünk azoktól a háttéremberektől, akik egyesületeket használnak fel arra, hogy nagyon sok pénzt felhasználva média kampányokat készítsenek a drog legalizálásának és terjesztésének.

Az igazság győzni fog! Nem lehet hosszútávon jól hangzó, közembereket megtévesztő szónoklatokkal és média manipulációkkal altatni a népet. Nekünk van megoldásunk a drogproblémára, és el fogjuk juttatni mindenkihez, és nem fogjuk feladni addig, amíg el nem tűnik az iskolákból, a házibulikból a drog.

L. Ron Hubbard a világon egyedülálló módszert dolgozott ki arra nézve, hogyan lehet teljesen rehabilitálni egy drogost, és újra visszaadni neki az önbecsülését, hogy ezáltal újból teljes értékű tagja lehet a társadalomnak. Ez egyedülálló. Több mint 80%-ban sikeres, a hagyományos pszichiátriákon végzett 0-1,2 %-os sikerű drogrehabilitációkkal szemben.

Nem tudok úgy lefeküdni, hogy tudom van megoldás a XXI. század legnagyobb problémájára, és nem teszek meg mindent azért, hogy ezt megtudják az emberek. És nagyon sokan vannak még így. Ezek miatt a tisztességes, felelősségteljes emberek miatt lett a Drogmentes Magyarországért Maraton a legnagyobb civil mozgalom az országban. És talán azon kívül is.

A tisztességes, józan eszű emberek mindig többen vannak, mint azok, akik bajt és problémákat hoznak ránk! A józan ész erősebb, ezért egyetlenegy dolgunk van, hogy kiálljunk amellett, amiben hiszünk. Kiálljunk a tiszta jövőnk, a tisztességes emberek jogai, a gyermekeink mosolya és tettre kész embertársaink mellett.

„A legjobb módja a jövő ismeretének az, ha mi okozzuk azt.” L. Ron Hubbard

Hát akkor tegyük magunk számára elérhetővé azt a jövőt, amit szeretnénk, amit megálmodtunk, amire vágyunk!

Kérem, fogadják szeretettel Magyarország legnagyobb drogellenes mozgalmát, amelyet saját erőből, mindenféle állami támogatás nélkül, lelkesedésből hoztam, illetve hoztunk létre az ország szolgálatára.

Marad tisztelettel a józan ész szolgálatában egy művészember:

Kunfalvy Ákos
Alapító

 

-->

© 2002 - 2015  Magyar Prevenciós Alapítvány. Minden jog fenntartva.  |  impresszum  |  kapcsolat  |  közhasznúsági jelentés