.

Társadalmi célú hirdetések

Az igazság a drogokról oktatócsomag

 

Jogod van tudni – tények, adatok, igazság...

Sok minden kering a drogokról a világban – az utcán, az iskolákban, az Interneten és a tévében. Van, ami igaz belőle, van, ami nem.

A drogokkal kapcsolatos adatok nagy részét valójában azoktól halljuk, akik ezeket eladják. Jó útra tért drogdílerek bevallották, hogy képesek voltak bármit mondani másoknak, csak hogy rávegyék őket a drogvásárlásra.

Ne hagyd, hogy átverjenek!

Ismerned kell a tényeket, hogy ne válj függővé,
és hogy segíteni tudj a barátaidnak távol maradni tőlük.


Előbb-utóbb – ha még nem történt meg – neked vagy valakinek, aki közel hozzád, kábítószert fognak kínálni. Az a döntés, hogy élsz-e vagy sem a felajánlott szerekkel, drasztikusan befolyásolhatja majd az életedet. Bármely drogos megmondhatja, hogy soha nem számított arra, hogy egy szer átvegye az irányítást az élete felett, vagy hogy „csak” fűvel kezdett, és hogy „csak agyon akarták ütni az időt” a barátaival. Azt hitte, hogy ura tud maradni a helyzetnek, és amikor rájött, hogy mégsem képes rá, már túl késő volt.

Jogod van tudni a drogokkal kapcsolatos TÉNYEKET – nem a véleményeket, a vakítást vagy az elrettentő szövegeket. Hogyan tudod megkülönböztetni a tényeket a hazugságoktól? Nos, ezért készítettük ezt az internetes oldalt – NEKED.

 

Az igazság a drogokról oktatócsomag:

Az igazság a drogokról oktatócsomagAz igazság a drogokról oktatócsomag ingyenesen elérhető tanárok, ifjúsági klubok vezetői, nevelők, oktatók, tanácsadók, rendőrségi szakemberek, szociális és védőnői szolgálatok részére  –  bárkinek, aki pozíciójából kifolyólag oktathatja a fiatalokat a szerekkel való visszaélésekről.

 

Csomag megrendelése a
"Drogmegelőző eszközök" oldalon  >>

 

A csomag tartalma:

Az igazság a drogokról tanári kézikönyv

Az igazság a drogokról tanári kézikönyv
 teljes kidolgozott óravázlatokat tartalmaz, valamint útmutatásokat arról, hogy hogyan tanítsa meg az igazságot a tizenegy különböző drogról. Ezek az óravázlatok aktív részvételre ösztönzik Önt és a tanulóit, hogy valóban megtudják az igazságot a drogokról.


 Az igazság a drogokról dokumentumfilmVALÓDI EMBEREK VALÓDI TÖRTÉNETEK

Az igazság a drogokról dokumentumfilm egy hatásos, szókimondó oktatófilm, amely a legáltalánosabban fogyaszott kábítószereket mutatja be. Programunk ismertetőjegye a tényszerűség, amit ezen a DVD-n olyan volt fogyasztók megindító személyes történetei támasztanak alá, akik maguk túlélték a függőség poklát.

A DVD díjnyertes társadalmi célú hirdetéseket is tartalmaz, amelyek mindegyike arra hívja fel a figyelmet, hogy már az alkalmi droghasználat is tragédiához vezethet.

 

Az igazság a drogokról füzetsorozat

24 készlet Az igazság a drogokról füzetsorozatból, sorozatonként 13 füzettel – egyszerű ám hatásos információ a drogokról. A sorozat első füzete Az igazság a drogokról, amely leírja, hogyan hatnak a drogok, és milyen szellemi és fizikai következményei vannak a fogyasztásuknak.

A másik 12 drogfelvilágosító füzet mindegyike egy-egy konkrét, gyakran használt droggal foglalkozik, és leleplezi a velük kapcsolatos tévhiteket azáltal, hogy megadja az adott drog rövid és hosszú távú hatásait.

 

Az igazság a drogokról plakátok

 

A csomag tartalmaz tizenegy plakátot is az órákhoz. Ezek mindegyike egy-egy gyakran használt drogot mutat be. Kirakhatja őket a tanteremben vagy az iskolában, megerősítve ezzel az órái üzenetét, és arra ösztönözve a tanulókat, hogy tudják meg az igazságot a drogokról.

 

 

Sok minden kering a drogokról a világban – az utcán, az iskolákban, az Interneten és a tévében.

Van, ami igaz belőle, van, ami nem.Az ön diákjai a drogokkal kapcsolatos adatok nagy részét valójában azoktól hallják, akik ezeket eladják. Jó útra tért drogdílerek bevallották, hogy képesek voltak bármit mondani másoknak, csak hogy rávegyék őket a drogvásárlásra.

Ne hagyja, hogy becsapják a fiatalokat!

Rendeljen egy ingyenes Az igazság a drogokról oktatócsomagot még ma!

 

Kattintson ide Az igazság a drogokról oktatói csomag megrendeléséhez!  >>

 

 

-->

© 2002 - 2015  Magyar Prevenciós Alapítvány. Minden jog fenntartva.  |  impresszum  |  kapcsolat  |  közhasznúsági jelentés